SQ8 Sportback e-tron

 
 
Audi SQ8 Sportback e-tron Heckansicht

Električen. In še veliko več

Audi e-tron je izpolnil svojo pionirsko vlogo popolnoma električnega vozila. Zato je zdaj pravi čas, da ga poimensko uvrstimo v družino modelov Audi – kot Audi SQ8 Sportback e-tron.

 

Podatki za Audi SQ8 Sportback e-tron

Največja električna moč

370

kW4

Pospešek (0–100 km/h)

4,5

s1

Doseg (WLTP) do

469

km

Še boljše doživetje vožnje

Vstopite in doživite skoraj neslišno pospeševanje elektromotorjev. Izkoristite prednosti velike vlečne sile in stabilnosti – zahvaljujoč popolnoma električnemu štirikolesnemu pogonu quattro. Za še boljšo vozno dinamiko poskrbijo zračno vzmetenje adaptive air suspension sport in številni opcijski asistenčni sistemi⁵. Po želji je na voljo tudi opcijska snemljiva vlečna kljuka⁵.

Naelektrena coupejevska oblika

Ravno padajoča strešna linija daje električnemu športno-terenskemu vozilu videz coupeja. Njegovo napredno željo po gibanju odraža tudi na zunaj. Krogi Audi z novim designom in dodatni elegantni detajli so še posebej poudarjeni z opcijskoultramodro kovinsko barvo laka⁵.

Vse na dosegu

Visokonapetostna baterija s kapaciteto do 106 kWh (neto7) zagotavlja največji doseg do 469km. Ko je stanje napolnjenosti baterije nizko, lahko z aktivacijo načina Range11 v sistemu MMI na primer uporabite dodaten razpoložljivi doseg.

Opomba: slika prikazuje Audi SQ8 e-tron6.

 

Podatki za Audi SQ8 Sportback e-tron

Polnjenje od 10 % do 80 % v

31

min2

pri največji polnilni moči DC

Kapaciteta baterije (neto7) do

106

kWh4

Največja polnilna moč DC do

170

kW2

 

Udobna vožnja

Audi SQ8 Sportback e-tron lahko polnite na različne načine – doma in na poti. Polnjenje je s pomočjo storitve Plug & Charge14 še enostavnejše. Zahvaljujoč večji kapaciteti baterije in celoviti ponudbi polnjenja lahko v električni mobilnosti uživate tudi na daljših potovanjih.

Privlačna športnost

Ob vstopu v vozilu vas pričaka kakovosten, športen ambient, poudarjen z opcijskimašportnima sprednjima sedežema plus5 z emblemi S. Uživajte v izjemnem občutku prostornosti in odličnem udobju vozila Audi SQ8 Sportback e-tron.

Opcijski program Audi exclusive

Spremenite svoj Audi SQ8 Sportback e-tron v unikatno vozilo – nezamenljivo, kot ste vi sami – z opcijskimi storitvami Audi exclusive¹².

Za trajnostno prihodnost

K rešitvam znamke Audi, ki so usmerjene v prihodnost, sodijo tudi zavestna uporaba virov in okolju prijazna proizvodnja13. Uporabljamo na primer okolju prijazno električno energijo, vključno s fotovoltaičnimi sistemi na strehah proizvodnih hal – za dobavo toplote in proizvodnjo baterij.

 

Audi SQ8 e-tron

Več informacij o modelu Audi SQ8 e-tron.

Poraba električne energije (kombinirana vožnja3) v kWh/100 km: od 25,5; emisije CO2 (kombinirana vožnja3) v g/km: 0.