Prikaz zadnjega dela vozila Audi Q8 e-tron

Električen. In še veliko več.

Audi e-tron je izpolnil svojo pionirsko vlogo popolnoma električnega vozila. Zato je zdaj pravi čas, da ga poimensko uvrstimo v družino modelov Audi – kot Audi Q8 e-tron.

 

Podatki za Audi Q8 55 e-tron quattro5

Polnjenje od 10 % do 80 % v

31

min

pri največji polnilni moči DC

Doseg (WLTP) do

578

km

Največja polnilna moč DC do

170

kW

Vse na dosegu

Hitro polnjenje z močjo do 170 kW2 je zdaj na voljo na hitrih polnilnih postajah. Z načrtovalnikom poti e-tron14, so postanki za polnjenje vključeni v vodenje po poti, tako da je mogoče učinkovito uporabiti visoko moč polnjenja.

Udobna vožnja

Audi Q8 e-tron lahko polnite na različne načine – doma in na poti. Polnjenje je s pomočjo storitve Plug & Charge12 še enostavnejše. Zahvaljujoč večji kapaciteti baterije in celoviti ponudbi polnjenja lahko v električni mobilnosti uživate tudi na daljših potovanjih.

 

Podatki za Audi Q8 55 e-tron quattro

Največja električna moč29

300

kW 5

Skupni navor: 664 Nm

Pospešek (0–100 km/h)

5.6

s3

Kapaciteta baterije (neto) do

106

kWh28

 

Naelektren že na prvi pogled

Audi Q8 e-tron s svojim novim videzom in značilno grafično podobo dnevnih luči napredno tehnologijo odraža tudi na zunaj. Mišičasta ramenska linija, ki je značilna za arhitekturo quattro, in značilna grafična podoba dnevnih luči sta še posebej poudarjeni s kronosovo sivo kovinsko barvo laka.

Prefinjen design notranjosti

Pričakujte več kot le bogato prostornost. Izbrani materiali, prvovrstna obdelava in napredne digitalne funkcije vsako vožnjo z vozilom Audi Q8 e-tron spremenijo v vrhunsko doživetje.

Novo doživetje vožnje

Vstopite in doživite skoraj neslišno pospeševanje elektromotorjev. Izkoristite prednosti velike vlečne sile in stabilnosti – zahvaljujoč popolnoma električnemu štirikolesnemu pogonu quattro. Za še boljšo vozno dinamiko poskrbijo zračno vzmetenje adaptive air suspension in številni opcijski asistenčni sistemi. Snemljiva vlečna kljuka24 je na voljo za doplačilo.

 

Digitalne storitve

Digitalni svet mobilnosti se vam odpira s številnimi storitvami Audi connect7, kot so na primer aktualne spletne prometne informacije13 ali možnost enostavnega zakupa opreme s funkcijami na zahtevo ali aplikacija myAudi8, ki vas odlično seznanja s podatki o vožnji z vašim vozilom Audi.

Audi exclusive

Spremenite svoj Audi Q8 e-tron v unikatno vozilo – nezamenljivo, kot ste vi sami – z opcijskimi storitvami Audi exclusive26

Izvedba S line ob uvedbi modela

Odkrijte opcijsko izvedbo S line s paketom zunanje opreme S line24, vstopno LED-osvetlitvijo z ekskluzivno projekcijo "e-tron edition" in enodelnim okvirom enake barve kot vozilo. Projekcijska luč v enodelnem okviru in zasteklitev Privacy poudarjata naprednost vašega vozila. Poleg opcijskih 21-palčnih platišč iz lahke kovine24 so na voljo tudi opcijska 22-palčna platišča iz lahke kovine24.

 

Raznolik kot življenje

Vaše vozilo se s pomočjo opcijske Originalne dopolnilne opreme Audi21 spremeni v vsestranski talent. Tehnične rešitve in optični poudarki preprosto izpolnijo vse nove zahteve. Vedno znova.

Za trajnostno prihodnost

K rešitvam znamke Audi, ki so usmerjene v prihodnost, sodijo tudi zavestna uporaba virov, okolju prijazna proizvodnja in ogljično nevtralna predaja vozila23. Uporabljamo na primer okolju prijazno električno energijo, vključno s fotovoltaičnimi sistemi na strehah proizvodnih hal – za dobavo toplote in proizvodnjo baterij.

 
 

Audi Q8 Sportback e-tron

Več informacij o modelu Audi Q8 SB e-tron.

Poraba električne energije (kombinirana vožnja4) v kWh/100 km: od 19,7; emisije CO₂ (kombinirana vožnja4) v g/km: 0