Q8 Sportback e-tron

 
 
Prikaz zadnjega dela vozila Audi Q8 Sportback e-tron

Električen. In še veliko več

Audi e-tron je izpolnil svojo pionirsko vlogo popolnoma električnega vozila. Zato je zdaj pravi čas, da ga poimensko uvrstimo v družino modelov Audi – kot Audi Q8 Sportback e-tron.

 

Podatki za Audi Q8 Sportback 55 e-tron quattro5

Polnjenje od 10 % do 80 % v

31

min1

pri največji polnilni moči DC

Doseg (WLTP) do

595

km

Največja polnilna moč DC do

170

kW

 

Vse na dosegu

Visokonapetostna baterija s kapaciteto do 106 kWh (neto30) zagotavlja največji doseg do 595km. Ko je stanje napolnjenosti baterije nizko, lahko z aktivacijo načina Range12 v sistemu MMI na primer uporabite dodaten razpoložljivi doseg.

Udobna vožnja

Audi Q8 Sportback e-tron lahko polnite na različne načine – doma in na poti. Polnjenje je s pomočjo storitve Plug & Charge13 še enostavnejše. Zahvaljujoč večji kapaciteti baterije in celoviti ponudbi polnjenja lahko v električni mobilnosti uživate tudi na daljših potovanjih.

 

Podatki za Audi Q8 Sportback 55 e-tron quattro5

Največja električna moč

300

kW 5

Skupni navor: 664 Nm

Pospešek (0–100 km/h)

5.6

s

Kapaciteta baterije (neto)30 do

106

kWh

 

Naelektrena coupejevska oblika

Audi Q8 Sportback e-tron združuje moč prostornega športnega terenskega vozila in eleganco štirivratnega coupeja. Mišičasta ramenska linija, ki je značilna za arhitekturo quattro, in značilna grafična podoba dnevnih luči sta še posebej poudarjeni z madeirsko rjavo kovinsko barvo laka.

Prefinjen design notranjosti

Pričakujte več kot le bogato prostornost. Izbrani materiali, prvovrstna obdelava in napredne digitalne funkcije vsako vožnjo z vozilom Audi Q8 Sportback e-tron spremenijo v vrhunsko doživetje.

Novo doživetje vožnje

Vstopite in doživite skoraj neslišno pospeševanje elektromotorjev. Izkoristite prednosti velike vlečne sile in stabilnosti – zahvaljujoč popolnoma električnemu štirikolesnemu pogonu quattro. Za še boljšo vozno dinamiko poskrbijo zračno vzmetenje adaptive air suspension in številni opcijski asistenčni sistemi. Snemljiva vlečna kljuka28 je na voljo za doplačilo.

Digitalne storitve

Digitalni svet mobilnosti se vam odpira s številnimi storitvami Audi connect6, kot so na primer aktualne spletne prometne informacije14 ali možnost enostavnega zakupa opreme s funkcijami na zahtevo ali aplikacija myAudi7, ki vas odlično seznanja s podatki o vožnji z vašim vozilom Audi.

Audi exclusive

Spremenite svoj Audi Q8 e-tron v unikatno vozilo – nezamenljivo, kot ste vi sami – z opcijskimi storitvami Audi exclusive29.

 

Izvedba S line ob uvedbi modela

Odkrijte opcijsko izvedbo S line28 s paketom zunanje opreme S line28, vstopno LED-osvetlitvijo z ekskluzivno projekcijo "e-tron edition" in enodelnim okvirom enake barve kot vozilo. Projekcijska luč v enodelnem okviru in zasteklitev Privacy28 poudarjata naprednost vašega vozila. Poleg opcijskih 21-palčnih platišč iz lahke kovine28 so na voljo tudi opcijska 22-palčna platišča iz lahke kovine28.

Raznolik kot življenje

Vaše vozilo se s pomočjo opcijske Originalne dopolnilne opreme Audi26 spremeni v vsestranski talent. Tehnične rešitve in optični poudarki preprosto izpolnijo vse nove zahteve. Vedno znova.

Za trajnostno prihodnost

K rešitvam znamke Audi, ki so usmerjene v prihodnost, sodijo tudi zavestna uporaba virov in okolju prijazna proizvodnja. Uporabljamo na primer okolju prijazno električno energijo, vključno s fotovoltaičnimi sistemi na strehah proizvodnih hal – za dobavo toplote in proizvodnjo baterij.

Audi Q8 e-tron

Več informacij o modelu Audi Q8 e-tron.

Poraba električne energije (kombinirana vožnja4) v kWh/100 km: od 20,3; emisije CO₂ (kombinirana vožnja4) v g/km: 0