Tehnične informacije

Navodila za popravila in servisna informacijska sredstva

V navodilih za popravila so opisani koraki za izvajanje del na vozilih ter dokumentirani električni priključki in povezave v električnih shemah. Za posamezno delo so navedena potrebna specialna orodja in oprema.

Literatura, ki jo je izdala družba Audi AG, je na voljo na spletnem portalu erWin (elektronski servisno-informacijski sistem). Tu lahko enostavno in ugodno najdete želene dele literature, ki se nanašajo na posamezno vozilo.

Urejanje zahtevkov in obračunavanje potekata neposredno z družbo Audi AG. Če imate kakršnakoli vprašanja, se prek e-pošte obrnite na: [email protected]

 

Specialno orodje in oprema

V navodilih za popravila sta pri posameznih delovnih korakih navedena potrebno specialno orodje in oprema s številko orodja. Podrobne opise o posameznem orodju najdete prek številk na portalu erWin v razdelku »Oprema za servisne delavnice«. Orodje lahko preko kataloške številke naročite pri družbi Porsche Slovenija d.o.o. ali pa se neobvezujoče pozanimate o ceni.

Če imate kakršnakoli vprašanja, se prek e-pošte obrnite na: [email protected].

Izobraževalni program

Servisno svetovanje ter strokovna popravila in vzdrževanje vozil Audi zahtevajo stalno izobraževanje in izpopolnjevanje zaposlenih. Zato podjetje Porsche Slovenija d.o.o. neprestano izvaja seminarje. Izobraževalni program lahko brezplačno naročite prek e-pošte [email protected]

Skupaj s programom prejmete tudi pregled stroškov posameznih seminarjev in informacije o možnostih rezervacije.

Spletne storitve za diagnostične naprave – GeKo in SVM

S funkcijama GeKo in SVM lahko vzpostavite spletno povezavo svojega diagnostičnega testerja VAS s centralnimi strežniki družbe Audi AG in s tem razširite obseg storitev diagnostičnega testerja.

Kaj je GeKo? GeKo (varstvo podatkov in zaščita komponent) je funkcija, ki je uporabnikom na voljo prek spletne povezave diagnostičnega testerja VAS in omogoča priučitev komponent blokade motorja (npr. kombinirani instrument, krmilnik motorja), ključev ter zaščite komponent (klimatska naprava, navigacijski sistem itd.) vozilu.

Kaj je SVM? SVM (Urejevalnik programskih verzij) je še ena funkcija, ki je na voljo prek spletne povezave diagnostičnega testerja VAS. Omogoča zanesljivo programiranje krmilnikov ter pravilno vgradnjo krmilnikov. Funkcija poleg tega vključuje podporo pri kodiranju krmilnikov.

Kako lahko uporabite funkciji GeKo/SVM?

  • Imeti morate diagnostični tester z diagnostično programsko opremo ODIS. Podrobnejše informacije in napotki za naročanje so na voljo na spletni strani erWin!
  • Za spletno povezavo morajo biti izpolnjene določene računalniško-tehnične zahteve. Poleg tega potrebujete posebno uporabniško ime.

Če imate kakršnakoli vprašanja, se prek e-pošte obrnite na [email protected]

Tehnična poizvedba/nasveti glede popravil

Za tehnične informacije oz. tehnično podporo pri popravilih je za neodvisne gospodarske subjekte na voljo plačljiva številka faksa. Za zagotavljanje strokovne podpore potrebujemo točne podatke o vozilu in o obstoječi težavi oz. o obstoječi reklamaciji stranke. Obrazec »Tehnična poizvedba« izpolnite čim bolj natančno in čitljivo ter ga pošljite na št. faksa 01 / 58 25 104 (plačljivo: 20 EUR na oddano faksirano sporočilo).

Naš odgovor prejmete po telefonu ali pisno.

Informacije za nove kandidate servisne mreže Audi

Svojo prošnjo naslovite na:

g. Franci Bolta Porsche Slovenija d.o.o. Bravničarjeva 5 1000 Ljubljana

Morda vas zanima:

 

Servisni paketi

S servisnimi paketi Audi za zavore, kolesne ležaje, zobati jermen itd. prejmete ugodne pakete popravil in servisne pakete za modele vozil Audi, starejše od 4 let.

Audi electric mountain bike powered by Fantic

Dopolnilna oprema

Odkrijte premišljene in natančno prilagojene rešitve, kot so strešni kovček, dopolnilna oprema za mobilni telefon in otroški sedeži Audi, ki vam olajšajo vsakdanjik.

Akumulator

Akumulatorji Audi: izdelek LongLife, ki ne zahteva vzdrževanja, zagotavlja hladni zagon do –25 °C, ima visoko ciklično stabilnost praznjenja/polnjenja in je takoj pripravljen na uporabo.

Kontaktirajte pooblaščen servis Audi

Za dodatne informacije se obrnite na svoj pooblaščen servis Audi.